• VERBINDION IS OP ZOEK NAAR EEN ENERGIEKE EN PROACTIEVE

  SPORTPARKMANAGER GALECOP (1 FTE M/V)

  Verbindion is een jong en dynamisch bedrijf, dat naast SportID Nieuwegein, het Sport- en Evenementencomplex Merwestein  te Nieuwegein exploiteert en beheert. SportID Nieuwegein is in  korte tijd uitgegroeid tot dé uitvoerings organisatie binnen de  gemeente Nieuwegein op het gebied van Sport- & Bewegen.  Binnen de organisatie staan begrippen als ‘gastgericht’, ‘toon- aangevend’ en ‘flexibiliteit’ centraal.

  Verbindion is op zoek, in opdracht voor 4 verenigingen (voetbalvereniging J.S.V. Nieuwegein, Atletiekvereniging  Atverni, Rugbyclub  Nieuwegein en Honkbal en Softbal Nieuwegein Diamonds), naar  een ondernemende Sportparkmanager voor sportpark Galecop.

   

  Functieomschrijving:

  De sportparkmanager is verantwoordelijk voor het duurzaam versterken van de  verenigingen en het versterken van  de exploitatie van het sportpark Galecop.  De sportparkmanager realiseert op basis van ondernemerschap, financiële en  organisatorische zelfredzaamheid van de verenigingen. Dit doet de sportparkmanager samen met de stuurgroep, bestaande uit de voorzitters van de verenigingen. Daarnaast is hij/zij het gezicht en aanspreekpunt voor vele stakeholders, zoals gebruikers, samenwerkings partners, om wonenden, gemeente, bedrijven, welzijns­ en onder wijsinstellingen.

  Je hebt een passie voor alles wat met sport en bewegen te maken heeft. Je kunt goed luisteren en je bent altijd bereid om een stapje extra te doen. Je bent een verbinder en kan planmatig werken. Je hebt een paar jaar geleden met succes de opleiding sportmanagement of gelijkend afgerond op HBO niveau. Je hebt ervaring opgedaan binnen de sportbranche en bij voorkeur binnen het sociaal domein.

  Herken jij je in bovenstaande profielschets?

  Dan zijn we op zoek naar jou!

  Wat bieden wij?

  Een afwisselende en uitdagende functie met grote verantwoordelijkheid en veel ruimte voor eigen initiatieven. Het salaris is afhankelijk van leeftijd, ervaring en conform CAO zwembaden max. schaal 7.

  Invulling vacature 1 Fte. Start van de  functie is uiterlijk 1 april 2018.

  Geïnteresseerd?

  Heb je interesse en voldoe je aan de  profiel schets? Stuur dan vóór 10 februari  je CV met foto en motivatie bij voorkeur per mail, aan Dhr. Cees Van Rootselaar (c.vanrootselaar@merwestein.nl). 

  Verbindion, Merweplein 1, 3432 GN,  Nieuwegein.

  Meer informatie over Sport ID 

  Nieuwegein is terug te vinden op  www.sportidnieuwegein.nl