• Zakelijke overwinning

  Na vorige week Flevoland onveilig te hebben gemaakt (eindelijk konden we na lang wachten weer eens gezellig een weekendje weg met elkaar!) stond zaterdag op pupillen tijd de wedstrijd uit tegen Ody op het programma.

  Stipt om 9 uur was iedereen netjes op het sportpark aanwezig en kregen de speelsters die deze week 2x hebben getraind (net zoals de voorgaande wedstrijd tegen Lopik) een basisplaats.

  Op een verschrikkelijk veld (het zou verboden moeten worden om daarop te mogen voetballen) was om 10 uur de aftrap tegen het vriendelijke Paarse team.

  Wat kunnen we over de wedstrijd vertellen? Vooral niet te veel, het was een zakelijke overwinning! Zo zouden Ajax en PSV onder de omstandigheden die we voorgeschoteld kregen, de 90 minuten ook hebben afgetikt.

  Afijn, bij vlagen speelde JSV op het maanlandschap met kraters de bal wel prima rond, met ondertussen vooral bezig zijn niet door je enkels te gaan, ging de bal continu vooruit wat een flink aantal ballen op het doel van Ody resulteerde.

  Tweede helft was van beide kanten wat apathisch.

  Het werd dan ook een logische overwinning voor JSV met twee magistrale goals van onze Messi!

  De absolute woman of the match van de eerste helft. En degene die in de tweede helft vies werk heeft opgeknapt met verdedigend werk en afjagen!

  Een perfecte wedstrijd van woman of the match, indien het gaat om de tweede helft, Dani.

  Daarnaast een Matthijs de Light sliding van julia 2. En fijn dat Joyce die eigenlijk niet mocht spelen toch nog wat minuutjes wilde invallen omdat Joëlle door kramp eraf moest. Zwaar veld was het he?!

  Verder slecht nieuws voor Chantal die met dank aan het veld in de 60ste minuut eraf moest en ongeveer 2 weken de lappenmand in zal gaan en Lynn die na een paar minuten de wedstrijd uit werd getrapt en een dikke enkel zal hebben. Hopelijk mag dat herstel mee vallen!

  In ieder geval gingen de 3 punten, zoals we ook aan ons stand verplicht waren, terug mee naar Nieuwegein.

  Hier werden door Amber, Lotte, Romaissa, Joyce, Samantha, Lisa, Julia 2, Joëlle, Elena, Rox en Chantal de derde helft gevierd.

  Vice aanvoerster Romaissa genoot van het mooie weer! Zij die de eerste en de tweede helft (de hele wedstrijd dus) overigens gemist werd door stageverplichtingen maar gelukkig de komende weken er wel bij kan zijn! De stille kracht waarbij je alleen merkt hoe goed ze is indien ze afwezig is!

  Op naar volgende week tegen Brederodes!