• Zakelijke overwinning voor JSV

  Zakelijke overwinning voor JSV 2

  Zaterdag middag 14:00 stond de volgende competitiewedstrijd op het programma.
  Faja Lobi uit. Aan een zaterdag als deze weet je dat je in ieder geval een lekker broodje over gaat houden.

  Om 13:00 was het verzamelen. Geholpen door spelers van het 3e konden we gelukkig met een sterke selectie voor de dag komen. Toen het fluitsignaal om 14:00 klonk was het zoeken voor JSV 2. De eerste 15 minuten gebeurde er weinig, JSV had de bal en Faja Lobi vond alles al snel goed.

  Desondanks kwam Faja Lobi ineens in de 16 van JSV en viel uit het niets de 1-0. Helaas viel Nick van der Molen al snel uit en moest Roy Smorenburg al snel invallen. Het spelbeeld veranderde niet, JSV heeft de bal, Faja Lobi vind alles wel goed zo. Na een minuut of 30 kreeg JSV een corner die nadat Faja deze niet goed verwerkte voor de voeten van Sam van Putten, op het hoofd van Ruben Beckerman. Nadat hij de bal binnen kopte vlagde de grens de goal af. Gelukkig was het vrij snel daarna Sam van Putten die vanaf een meter of 20 de bal hard binnen schoot. Een meer dan verdiende 1-1.

  In de rust kwam de donder speech van interim trainer Christiaan de Jong. Na de rust begon JSV sterk, veel de bal op de helft van Faja Lobi leverde een aantal mogelijkheden op. Na een kwartier in de 2e helft beloot Roy Smorenburg toch maar een keer voor eigen geluk te gaan. Dribbelde vanuit links naar binnen en schoot de bal hard in de korte hoek. De bevrijdende treffer was daar. Faja Lobi had ook in de 2e helft weinig in te brengen en daardoor kon JSV rustig door. Delano Smith, volgens redacteur wat weg hebbende van dart wereldtopper Michael Smith, ook wel Bulley boy genoemd viel goed in. En na een gemiste kopbal besloot hij daarna om na een goed duel 1 op 1 te gaan met de keeper. Na een lage schuiver was het beslist. 1-3. Dit gaf trainers Christiaan en Rick de mogelijkheid om good old Quinton Brandon in te laten vallen. 15 minuten foutloos.

  Al met al een heerlijke middag. Op naar aanstaande zaterdag waarin DVSU op bezoek komt. Er staat nog een rekening open tegen deze ploeg dus op naar wederom een mooie middag!

  Goed weekend!