• Zaterdag 1 houdt de punten in huis

  In een meer spannende dan mooie pot voetbal is zaterdag 1 er in geslaagd de thuiswedstrijd tegen de sv Loosdrecht in winst om te zetten. 2-1 was de uitslag en door dit resultaat staat de ploeg nu op de zesde plaats met zes punten uit vier wedstrijden.
  Voor wat de selectie betreft kreeg de ploeg afgelopen week versterking van Mikula Ristic(voorhoedespeler en zoon van assistent-coach Dragan Ristic). Een goede trainingsweek kon hij echter nog niet draaien. Een tandartsbezoek gooide roet in het eten. De coach Jan Gaasbeek vond hem toch belangrijk genoeg om op de bank plaats te laten nemen. Een invalbeurt was echter nog niet zijn deel. Hier tegenover staat het weg vallen van speler Stelios Agrimakis die voor trieste familieomstandigheden a.s. week terug gaat naar Griekenland. Hoe lang hij weg blijft is een groot vraagteken. Ook Daan van de Valk was vandaag en is ook volgende week nog niet beschikbaar. T.o.v vorige week bleef Jeroen Giessen uit de basis en was Timo Arnold Bik zijn vervanger.
  Voor wat de wedstrijd zelf betreft begon deze heel positief. Binnen drie minuten konden Enzo Geene en Bjorn van de Horst de kansen om de keeper van Loosdrecht te verschalken niet verzilveren. Al spoedig bleek dat de ploeg uit Loosdrecht over een aantal zeer technische en handige spelers beschikte die ook voor gevaar aan JSV kant zorgden. Met snelheid en countervoetbal moest Martijn Scholman handelend optreden. In de 7e minuut echter was hij kansloos op een tot buiten de 16-meter gebied gebrachte bal die door een Loosdrecht-speler kon worden aangenomen. Zonder zich te bedenken kegelde hij de bal van grote afstand in het JSV-doel, 0-1. In de 23e minuut kwam de gelijkmaker op het bord. Een voorzet(?????) van Enzo Geene belandde echter rechtstreeks achter de doelman van Loosdrecht in het net. 1-1. De kansen bleven zich echter voor beide doelen nog wel voordoen doch gescoord werd er niet meer in de eerste helft,
  De eerste 10 minuten in de tweede helft speelde JSV slordig. Met het countervoetbal van Loosdrecht heel gevaarlijk maar gelukkig bleef een tegentreffer uit. Een gevaarlijke voorzet van Enzo kon slechts met een paar wilde trappen worden weggewerkt.
  Wissel van Anouar el Hasani door Sam Kolsteeg en iets later die van Timo Arnold Bik voor Jeroen Giessen bracht de ploeg wat meer in evenwicht. Loosdrecht was alleen nog in staat om te scoren door een speler die de bal slechts met de hand in het doel kon slaan. Een terechte gele kaart was zijn deel. Vlak voor tijd pakte de ploeg alsnog de overwinning. Een prima voorzet van Martijn Kroneman werd koppend door Enzo Geene in het doel gewerkt. 2-1
  Niet alleen door zijn rwee doelpunten maar mede ook door zijn goede spel werd Enzo gekozen tot Man of the Match. Een belangrijke overwinning in deze fase van de competitie en wellicht kunnen er komende week in weer een thuiswedstrijd nog meer punten worden gepakt. Onze buren uit de Meern zijn dan onze tegenstanders.