• Zaterdag 1 niet in staat punten af te snoepen van Victoria

    Jammer genoeg is zaterdag 1 niet in staat geweest punten mee naar huis te nemen bij de koploper Victoria in Loosdrecht. De ploeg moest met 3-0 het onderspit delven. Samir kon niet spelen (geblesseerd) zodat Jeroen Bliemer zijn plaats in nam. Mikula Riistic begon in de basis..
    Al snel bleek de ploeg uit Loosdrecht over technisch vaardige spelers te beschikken en met name de buitenspelers vormden continue een bedreiging voor onze ploeg.
    Het begin was zeker het aankijken waard door de wijze waarop de twee ploegen de aanval zochten. In het eerste kwartier deden zich over en weer wat kansen voor doch gescoord werd er niet . In de 22e minuut was het echter wel raak voor Victoria. Uit een dood moment(corner) kon een speler vrij inkoppen. Ofschoon Martijn er nog wel aankwam ging de bal toch in het doel. Jammer en wellicht ook onnodig. Kansen bleven zich voordoen doch voor rust werd er niet meer gescoord.
    Na de pauze kwam JSV goed uit de startblokken en bleef de aanval zoeken. De speelwijze van Victoria bleef onze ploeg echter problemen opleveren, met name de lange bal van achteruit naar de voorhoede die daardoor steeds gevaar creërden voor de goal was moeilijk te bestrijden. Eerlijkheids halve moet gezegd worden dat het middenveld van JSV ook bijna niet in staat geweest is die opbouw te verstoren. Na een kleine tien minuten viel de 2-0. Een voorzet rolde langs de complete verdediging en een speler van Victoria kon simpel de bal intikken. Toch waren er ook wel kansjes voor JSV m.n. uit dode momenten( vrije trappen van Enzo en Anouar) doch gezegd moet worden dat in deze fase Martijn Scholman ook een flinke sta in de weg was voor Victoria en met prima reflexen voorkwam hij een grotere voorsprong voor Victoria.
    Een grote tegenslag kwam kort er op. Jeroen Scholman moest, naar het laat aanzien, met een zware enkelblessure het veld verlaten en is later naar het ziekenhuis gebracht voor verdere controle. Een fikse domper als een van je ploeggenoten op deze manier de wedstrijd moet verlaten. Het laatste bericht mij bekend is dat er een aantal botscheurtjes zitten in zijn enkelgewricht en zijn afwezigheid zeker 4 tot 6 weken zal duren. Aankomende week wordt zijn blessure verder beoordeelt. Verplichte wissels derhalve in de ploeg. Zo kwam Bryan de Boer voor Jeroen in het veld en en kwam Sam Kolsteeg voor Luc. Even later besloot Jan Gaasbeek Vernon te vervangen voor Sven Banfi. Scoren kon JSV echter niet. Victoria moest vijf minuten voor tijd met tien man verder nadat een verdediger twee maal geel had ontvangen. In blessuretijd werd de 3-0 gescoord maar dit was echter alleen belangrijk voor de statistiek. De nederlaag stond al vast. Jammer, maar in de komende wedstrijden tegen o.a. Roida’46, CJVV en FC de Bilt zal de ploeg punten moeten verzamelen. Maar dat weet de ploeg en begeleiding beter als geen ander.