• Zaterdag 1 pakt wederom drie punten en blijft opGalecop ongeslagen

    Zaterdag 1 boekte in de thuiswedstrijd tegen de FC de Bilt wederom een thuis overwinning en blijft hierdoor op Galecop ongeslagen. Door privéomstandigheden kon uw verslaggever niet bij de wedstrijd aanwezig zijn doch elftalleider Eric Boer en de vaste supporters Bert Spelt en Henk Stout waren zo vriendelijk de info te verzamelen zodat een wedstrijdverslag mogelijk is. Bedankt hiervoor!!.
    Op het laatste moment moest coach Jan Gaasbeek wat mutaties aanbrengen. Samir Amrino nam de plaats in van Jeroen Bliemer die hierdoor opschoof naar het middenveld en op zijn beurt de plek innam van Jeroen Giessen. Sam Kolsteeg moest op het middenveld de plaats overnemen van Bjorn van de Horst die geblesseerd moest afhaken doch wel op de bank als reserve kon functioneren. Jessy Leemkuil nam als keeper de plaats in van de afwezige Martijn Scholman.
    JSV begon goed aan de wedstrijd vol enthousiasme en vechtlust. Al snel bleek JSV de beste kansen te hebben maar het duurde tot de 27e minuut alvorens Enzo dacht de 1-0 voor JSV gescoord te hebben doch de scheidsrechter oordeelde zijn aanvallende fout op de keeper(!!!) als overtreding zodat de goal werd afgekeurd. Het betrof in dit stadium al de reservekeeper van De Bilt omdat de eerste keeper al in de 20e minuut de wedstrijd geblesseerd moest verlaten. Doch vlak voor rust kwam wel de 1-0. Na een voorzet en een mislukte omhaal van Martijn kwam de bal bij Enzo die wel de goal trof. Al met al een verdiende voorsprong.
    Direct na het begin van de tweede helft kwam Timo in botsing met het hoofd van een tegenstander en kort erop bleek hij niet verder te kunnen. Bjorn werd zijn vervanger. JSV behield de betere kansen en in de 61e en 67e minuut scoorde onze nieuwe spits Mikula Ristic zijn eerste goals voor de ploeg. Beide keren zorgde Enzo voor de voorbereiding. 3-0 .Alles leek voorspoedig te gaan. Doch het laatste kwartier werd er door JSV rommelig gespeeld. In de 80e minuut kwam de 3-1 op het bord en wellicht was het zicht door de laagstaande zon beperkt. Door de slordige afhandeling van de defensie in de 84e minuut kwam zelfs de 3-2 op het bord en werd het nog even billen knijpen. Samir werd gewisseld voor Anouar en de laatste zorgde ervoor dat de wedstrijd in blessuretijd (90 + 3) definitief werd beslist. Met dit resultaat stijgt de ploeg een plek op de ranglijst ten koste van de FC De Bilt en kunnen de komende wedstrijden (IJFC en VVZ’49 uit) met vertrouwen tegemoet worden gezien.
    Man of the Match werd Michiel van de Valk.