• Selectiespelers fluiten jeugdwedstrijden

   

  Vanuit het initiatief dat spelers van JSV zaterdag selectie vrijwilligers werk doen voor de club, heeft Michiel Valk er voor gekozen om een wedstrijd te fluiten. Mede door zijn ervaring en inzicht als speler heeft hij een prima pot gefloten.  

  Zijn reactie op de spannende ochtend: "Na een wedstrijd zelf te fluiten besef je pas waar een scheidsrechter allemaal mee te doen krijgt in een wedstrijd. Je moet niet alleen kort in de buurt van de situatie zijn, maar ook nog eens oog hebben voor meer dan alleen de bal. Het was een goede ervaring en ik ben blij dat ik hiermee iets voor de club heb kunnen doen. Of dit hét voor mij is voor de toekomst betwijfel ik, liever ga ik de jongens iets leren tijdens een training".

   

  Naast Michiel kwamen ook Rick van Stijn en Martijn Scholman in actie. Zij floten bij de wedstrijden van JO16-3 en JO16-4.

  Alle selectiespelers hebben aangegeven wat ze graag voor de club willen doen, dus gaandeweg het seizoen zult u nog meer selectiespelers op het veld tegenkomen, ofwel bij het fluiten van een jeugdwedstrijd of bij het verzorgen van een gasttraining bij een jeugdelftal. Wij zullen u via foto's op de hoogte houden.

   

  Michiel en andere teamleden, dank voor de vrijwillige inzet.

  Max Vendrig, Lid TTB.