• TOP WEEKEND VOOR SELECTIE ZATERDAG IN MAASTRICHT
  Afgelopen weekend heeft bijna de complete zaterdagselectie en de complete technische staf (helaas was Jan Meijer afwezig) een team-buildings weekend doorgebracht in Maastricht. Namens alle deelnemers moet eerst een bedankje uitgaan naar hoofdsponsor Jos Scholman omdat de groep gebruik mocht maken van de spelersbus. Grote klasse van onze sponsor.

  Vrijdag, aan het begin van de avond, werd Maastricht bereikt en kwartier gemaakt in het Stay-Oke verblijf aldaar. Na versterking van de inwendige mens was door Bep Adelaar een voetbalquiz in elkaar gedraaid waarbij vier groepen zich mochten meten in voetbalkennis. Na veel zweten kwam er uiteraard een winnaar uit de bus die een beker in ontvangst mochten nemen. Achteraf mocht ?? afhankelijk van het resultaat ?? ieder team een beker in ontvangst nemen. De grootte van de beker was echter wel afhankelijk van  het resultaat. Een vrije avondbesteding was hierna aan de beurt.

  De volgende morgen vertrok de groep naar een trainingsaccommodatie in Maastricht waar de technische staf een lange en pittige training aan de heren voorschotelde. Na de middag werd vertrokken naar een speelcentrum waar een Lasertech spel werd gehouden. De namiddag werd afgesloten met een barbecue en een vrije avondbesteding voor de groep. Na het ontbijt werd de terugreis weer aangevangen. Al met al was dit weekend top en zal deze week het accent weer liggen op de start van de competitie (27 januari uit bij Odysseus in Utrecht, aanvang 15.15 uur).

  Zaterdag 1 speelt a.s. zaterdag wel een oefenwedstrijd bij de Merino’s in Veenendaal (aanvang 14.30 uur).

  Het laatste nieuws is dat de assistent??coach Dragan Ristic ook zijn verbintenis met JSV heeft verlengd. Helaas moet ik dit bericht afsluiten met een bericht in mineur. Alle supporters waren ?? neem ik aan ?? verguld met het bericht dat Barry Zwezerijnen weer ging voetballen bij JSV. Helaas is Barry geblesseerd geraakt aan zijn knie en na echo’s en verder onderzoek moest men tot de conclusie komen dat zijn kruisbanden zijn gescheurd. Een operatie en een lange revalidatie zijn hiervan het gevolg. Ik denk dat ik namens iedereen Barry veel sterkte kan toewensen en een goed herstel.

   

  Ton Huis in t Veld