• Zomersluiting JSV Nieuwegein

   

   

  In een eerder bericht kondigden wij aan dat het complex van JSV Nieuwegein gesloten zal zijn van 3 juli tot 4 augustus.

  Hierop volgt onderstaande aanvulling:

  Vanaf 6 juni kan je op de dinsdag en donderdag van 17:00 tot 18:00 onder begeleiding van GoFysio werken aan o.a. conditie, snelheid en blessure preventie. Zie hiervoor ook dit bericht op de site.

  Sluiting gebouw en kleedkamers

  Vanaf 1 juni zullen al 4 kleedkamers worden gesloten ivm de werkzaamheden voor het herstel van tegels en douches. 

  Dit betekent dat de teams kunnen trainen (en evt. oefenen na aanvraag) tot en met vrijdag 16 juni. Zaterdag 17 en zondag 18 juni zijn de laatste activiteiten/wedstrijden.

  Vanaf maandag 19 juni zullen de werkzaamheden worden uitgebreid en kan er geen gebruik meer worden gemaakt van kleedkamers, materiaalhok etc. 

  Wil je na 19 juni dus nog trainen dan kan je niet beschikken over een kleedkamer en zul je eigen materiaal mee moeten nemen. 

   

  Wedstrijdsecretriaat en Ledenbeheer


  In de periode 15 juni t/m 3 juli is het wedstrijdsecretariaat en ledenbeheer afwezig. Ook het telefoonnummer is dan buiten gebruik.

   

  Tijdens de sluiting van 3 juli t/m 4 augustus zijn de mailboxen natuurlijk wel toegankelijk al zullen de vragen die er in komen minder frequent behandeld worden. Graag uw geduld en begrip hiervoor.

   

  Dringende zaken

  Toch een zeer dringende vraag of issue? Mail dan met wedstrijdzaken@jsv-nieuwegein.nl of ttb@jsv-nieuwegein.nl.  Er wordt geprobeerd (het is tenslotte wel zomerreces) om zo snel mogelijk op verzoeken te reageren.