• Accomodatie

  Veldindeling

  Sinds 2005 is Sportpark Galecop de thuisbasis van JSV Nieuwegein (zie route). Het complex beschikt over acht officiële wedstrijdvelden, waarvan twee bekleed met kunstgras (velden 1 en 8). De velden 1 (hoofdveld), 7 (wetra) en 8 (kunstgras) worden tevens gebruikt als trainingsveld en kunnen belicht worden als het te donker is. Ook veld 2 kan in de schijnwerpers worden gezet; hierop worden vaak avondwedstrijden gespeeld.

   

  Clubgebouw

  Ons clubgebouw heeft twee verdiepingen. Op de begane grond bevinden zich o.a. de kleedkamers (waarvan 4 voor scheidsrechters), de pantry, fysiotherapie en materiaalhokken. De bovenverdieping is te bereiken via de lift of de trap bij de entree van het gebouw (een tweede (buiten) trap bevindt zich achter het gebouw). Op deze etage bevinden zich de bestuurskamer, het spelershome, het wedstrijdsecretariaat en natuurlijk de kantine (met toiletvoorzieningen). De tribune en het buitenterras zijn via de eerste verdieping en de trap aan de achterzijde van het gebouw bereikbaar. Tussen de bestuurskamer en de kantine bevind zich het invalidentoilet dat tevens geschikt is voor het verschonen van de allerjongsten onder ons.

  tribune

  Terrein

  Tussen het clubgebouw en het wedtraveld (veld 7 op de plattegrond hierboven) ligt de F-arena. Op dit stukje kunstgras spelen wekelijks de kabouters (4-5-jarigen) van JSV hun wedstrijdjes. Oostelijk van de F-arena ligt een speeltuintje dat JSV en BSO De Toverfluit (dat overdag gebruik maakt van de kantine) samen hebben laten aanleggen. JSV heeft sinds kort ook bewegwijzering op het complex. Het gesponsorde bord is te vinden op de hoek van het hoofdveld, aan de kant van de F-arena. Zo kunt u de velden gemakkelijk vinden. Het hoofdveld (veld 1) is in 2016 opnieuw aangelegd, dit keer als kunstgrasveld met kurkdeeltjes i.p.v. rubbergranulaat.

   

  Bereikbaarheid

  Sportpark Galecop is goed bereikbaar met openbaar vervoer. Bushaltes bevinden zich net naast de rotonde op de Galecopperlaan waar de toegangsweg naar de diverse sportverenigingen begint.

  Op het Sportpark zijn twee grote parkeerplaatsen beschikbaar. Let op: parkeren is uitsluitend op deze terreinen toegestaan; parkeren langs de toegangsweg is niet toegestaan.

 • Fotografie Jordi

  JSV hecht veel waarde aan berichtgeving over de club via de website en sociale media.

  Op zaterdagen en speciale evenementen is zeer regelmatig onze huisfotograaf Jordi aanwezig om beeldmateriaal vast te leggen van voetbalwedstrijden op ons complex welke dan weer gedeeld worden op o.a. Facebook en Instagram.

  Enkele momenten per seizoen is er de mogelijkheid om teamfoto’s te laten maken zodat bijvoorbeeld ook de sponsoren een mooie uitvergroting kunnen ophangen op de werkvloer van het JSV team.